Successos

judicial

Divuit anys de presó per l'assassinat de la dona

Va dur el cadàver dins d'una maleta en autobús de Sant Pere de Ribes a Barcelona

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 18 anys de presó Lorenzo Catari per l'assassinat de la seva dona, Nilda Cahuasiri, que va ser trobada dins d'una maleta el setembre del 2009 davant del número 186 de la Gran Via de Barcelona. “Sólo Dios sabe lo que ha pasado. Adiós. Q.E.P.D. Qué viva México”, deia la nota que l'homicida va deixar dins de la maleta juntament amb el cadàver. Catari va portar el cadàver des de Sant Pere de Ribes, on vivia amb la seva companya, i on la va matar, fins a Barcelona amb autobús i finalment va deixar la maleta abandonada en un portal, perquè estava cansat.

El jutge considera com a fet provat que Lorenzo Catari, natural de Bolívia, va mantenir durant anys un patró de conducta “d'agressivitat i dominació” sobre la seva parella sentimental, Nilda Cahuasiri, mitjançant “l'ús reiterat de violència, tant física com psíquica”, i va arribar a colpejar-la i “en més d'una ocasió, a amenaçar-la de mort”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.