Successos

Denuncien a Castelló anuncis de prostíbuls als taxis

La regidora socialista carme Oliver recorre a aquesta via davant la inacció de l'alcalde i després d'haver-ho denuncia al plenari

La regidora socialista Carmen Oliver, responsable d'igualtat del seu grup polític, es troba tramitant una denúncia davant l'Observatori de Publicitat No Sexista, depenent de la conselleria de Justícia i Benestar Social, mitjançant la qual alerta sobre l'existència de publicitat de prostíbuls en els taxis de Castelló de la Plana.

Oliver reclamà a l'alcalde en una sessió plenària que intervinguera en aquest tema a fi de tancar d'una vegada per totes, amb aquesta “agressió a la dignitat de la dona”, però Bataller es va limitar a dir que allò no era una competència municipal.

La regidora socialista, considera que la publicitat de bordells reflexa "la dominació sexista” i promociona el tracte denigrant i fins i tot delictiu sobre les dones.

Per al grup polític denunciant, els taxis poden incorporar publicitat però aquesta ha d'estar regulada, en tractar-se aquest d'un servei públic. “Des del punt de vista ètic, ha de rebutjar-se aquella publicitat que constituïsca una invitació a la violència, la xenofòbia, el masclisme, la degradació de la dignitat humana i l'actuació incívica", afig la regidora Carme Oliver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.