Successos

Es continuen produint destrosses en els sistemes de regs del terme de Castelló de la Plana

Compromís responsabilitza d'aquesta situació al PP i afirma que es demostra un cop més la inutilitat del regidor Romero

El portaveu d'Iniciativa-Compromís a la ciutat de Castelló de la Plana, Jose Pedregosa, ha denunciat les noves destrosses en casetes de reg de cítrics, al terme municipal de Castelló i ha manifestat que el que realment resulta singular és que no hi haja cap sense patir l'atac dels lladres de coure.

Pedregosa ha afirmat que aquestes agressions suposen milers d'euros als afectats “no sols perquè han de reposar els elements robats, sinó també allò destrossat que s'ha deixat inservible, com les pèrdues que es provoquen al camps de cultiu per deixar-los temporalment sense reg”.

El regidor econacionalista ha responsabilitzat directament d'aquesta situació a l'equip de govern, que segon la seua opinió, ha desmantellat els serveis de guarderia de camp que des de sempre han funcionat en el món rural.

A més d'això, insta el regidor responsable d'aquesta àrea, que torne a restaurar els sistemes de vigilància i guarderia el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.