Successos

maresme

Roben per tercer cop la bandera a Sant Pol

Sospiten ara que l'autor o els autors puguin treballar al consistori

Per tercer cop i ningú no ha vist res. La bandera espanyola que oneja a la part alta de l'ajuntament de Sant Pol va tornar a desaparèixer dissabte a la matinada després de ser restituïda divendres, tres setmanes després que també fos sostreta. Ahir al matí, però, ja se'n va tornar a penjar una altra.

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido (CiU), va lamentar un incident “que ja cansa”. “Hem donat ordre de canviar el pany i la clau de la sala de plens, que dóna accés a la finestra on estan penjades les banderes”, ha explicat. La mesura ha de restringir l'accés del personal de la casa a l'espai, que ara quedarà tancat. “Normalment la sala estava oberta i a l'ajuntament hi accedeix molta gent a diferents hores del dia”, va precisar l'alcaldessa. En tot cas, l'alcaldessa ha recordat: “La sentència s'ha de complir ens agradi o no”, i avança que el govern local estudiarà instal·lar càmeres de seguretat a la zona.

Fonts properes al cas van assegurar ahir que aquest segon robatori, des que la bandera és a la nova ubicació, fa pensar que l'autor o els autors estan relacionats amb el mateix consistori, ja que és molt difícil que s'hi pugui accedir des del carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.