Successos

trànsit

L'N-II suma un altre mort ara en un xoc a Vilamalla

Una veïna de Girona de 73 anys mor en un xoc frontal entre dos vehicles

L'accident de trànsit també deixa un balanç de tres persones més ferides greus, una de lleu i una d'il·lesa

L'N-II torna a ser notícia per la mort d'una altra persona víctima d'un accident de trànsit, aquest cop a Vilamalla. La víctima, Maria Dolores Oliva Sánchez, una veïna de Girona de 73 anys, anava de copilot en un dels vehicles accidentats.

Amb aquesta ja són 14 les víctimes mortals a l'N-II al seu pas per les comarques gironines.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts d'onze del matí, quan, per causes que s'estan investigant, es va produir un xoc entre dos turismes. Tot apunta que el vehicle de la víctima, que circulava en sentit sud, va envair el carril contrari i va xocar frontalment contra un turisme que circulava en direcció Figueres i en què viatjaven una família francesa.

Quatre ferits i un il·lès

En l'accident, la veïna de Girona va morir i tres persones més van resultar ferides greus i van ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona; es tracta del conductor del vehicle causant del vehicle, la mare de la família francesa (que conduïa l'altre vehicle) i la filla. El fill va patir ferides lleus i va ser traslladat a l'hospital de Figueres i el pare de la família va resultar il·lès.

A conseqüència de l'accident, els Mossos d'Esquadra van haver de tallar al trànsit al quilòmetre 747 en direcció Figueres. Això va provocar que es desviés el trànsit cap a l'AP-7. A partir de tres quarts de dotze i fins a un quart d'una, la calçada va estar tallada en tots dos sentits de la marxa. En sentit nord, es va desviar el trànsit cap a la C-31 i en sentit sud els desviaments es van fer per la Gi-623. L'accident va provocar fins a quatre quilòmetres de cues en ambdós sentits de la marxa. L'N-II es va reobrir al trànsit en aquest punt quilomètric passat un quart d'una del migdia.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar cinc patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El darrer accident mortal a l'N-II va tenir lloc fa tot just deu dies, quan es va produir un xoc frontal entre tres cotxes i un camió al tram sense desdoblar, al seu pas per Maçanet de la Selva. En el xoc va morir un veí de Palafolls de 37 anys.

14
persones
han mort aquest any en deu accidents a l'N-II al seu pas per les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.