Successos

crim

Demanen 20 anys de presó per a l'homicida de Sant Pere

El jardiner de Daniel Imandt, a través del seu advocat, l'acusa dels delictes de lesions, amenaces i coaccions

Nouari Rabah sol·licita, a més, una indemnització de 40.000 euros

Nouari Rabah sol·licita pena de presó i una indemnització milionària contra Daniel Imandt, el belga sospitós d'haver esquarterat la seva exparella a Sant Pere Pescador, per, entre d'altres coses, intentar encolomar-li el crim. A través del seu advocat, Joaquim Vila, Rabah s'ha presentat com a acusació particular en el cas i demana una pena de 20 anys de presó per a l'acusat: 12 anys pel delicte de lesions, 5 pel d'amenaces i 3 més per coaccions. A més, el que va ser jardiner de l'esquarterador requereix que se l'indemnitzi amb 40.000 euros en concepte de responsabilitat civil.

Cercles per fer foc

El lletrat Joaquim Vila, en el seu escrit d'acusació, assegura que Daniel Imandt va contractar Nouari Rabah per treballar en tasques de jardineria, però no va ser fins al 24 de setembre del 2010 quan va començar a treballar-hi. Aquell dia li va obrir la porta Sabrina Tverbouss-Twerdy, que va ser qui li va encarregar les tasques. El 25 de setembre, Rabah va tornar-hi i Imandt li va encarregar que fes cercles amb pedres per poder-hi cremar coses. L'endemà no havien quedat, però tot i així Imandt el va estar buscant i, tot i que l'home li va comentar que no li agradava treballar el diumenge, va accedir-hi.

Segons l'escrit d'acusació, tot es va complicar quan van arribar al domicili, ja que el ciutadà belga va demanar a Rabah que per entrar a la casa forcés una de les finestres del domicili amb una barra de ferro, perquè l'ex-xicota havia marxat i s'havia endut les claus a l'Escala. El jardiner no hi va accedir i va ser l'acusat qui la va acabant forçant. Un cop dins del domicili, l'acusat li va dir: “et diré un secret, callaràs i guanyaràs molts de diners”. El jardiner va veure draps tacats amb una substància vermella, però no li va donar importància perquè es pensava que era vi. Després, Imandt va portar el jardiner a l'habitació de matrimoni, on hi havia una nevera amb quatre bosses al seu interior. El sospitós va fer obrir una bossa a Rabah i, a dins, hi havia restes humanes, segons va es recull en l'escrit.

Restes humanes

Després, el jardiner va suplicar que no l'obligués a obrir més bosses. Va ser llavors que es va adonar que l'imputat havia tancat totes les portes i Rabah va témer per la seva vida. En aquell moment Daniel Imandt va dir: “no tens escapatòria, perquè els vidres són blindats”. Rabah, però, va aprofitar que l'acusat es va prendre una pastilla per agafar una barra de ferro, trencar el vidre d'una finestra, fent-se diverses ferides, i fugir.

Segons l'escrit d'acusació del lletrat Joaquim Vila, des de llavors, Nouari Rabah té malsons i no dorm a la nit, motiu pel qual ha d'estar en tractament psiquiàtric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.