Successos

crim

El fiscal demana 22 anys per a l'homicida de Sant Pere

Acusa Daniel Imandt dels delictes d'assassinat, profanació de cadàver i lesions psíquiques

Sol·licita una indemnització de 230.000 euros per als familiars de Sabrina Tverbouss-Twerdy

El fiscal Enrique Barata demana 22 anys i 4 mesos de presó per a Daniel Pierre Imandt, el belga que el setembre del 2010 va matar i esquarterar la seva excompanya, Sabrina Tverbouss-Twerdy, a Sant Pere Pescador. En les seves conclusions, l'acusació pública l'acusa d'un delicte d'assassinat –19 anys i 11 mesos de presó–, un altre de profanació de cadàver –5 mesos– i un de lesions psíquiques –2 anys–. Així mateix, el fiscal entén que en el crim es van produir tres agreujants: el de parentesc, el d'abús de superioritat i el d'aprofitament de les circumstàncies del lloc per cometre el delicte. Finalment, en concepte de responsabilitat civil, Daniel Imandt haurà de pagar 230.000 euros als familiars de la víctima –180.000 euros als pares i 50.000 al germà–, i 12.000 euros a Nouari Rabah, el jardiner a qui volia encolomar el crim.

Cops i punyalades

Segons les conclusions provisionals del fiscal, els fets van tenir lloc el 25 de setembre del 2010 a la matinada, quan Daniel Imandt i Sabrina Tverbouss-Twerdy eren al domicili dels pares de l'acusat, situat al Camí Juncà número 22 de Sant Pere Pescador. Després de produir-se una discussió, l'acusat li va clavar diversos cops i punyalades per tot el cos: als pits, la part interna de les natges, als braços, les cames, l'espatlla i el cap. Segons el fiscal Barata, aquest atac va provocar a la dona un greu patiment abans de morir, ja que va estar agonitzant durant aproximadament tres hores. L'acusat s'hauria aprofitat que la dona no podia ni demanar ni rebre ajuda, ja que estaven sols a la casa unifamiliar i enmig d'un jardí sense veïns en les proximitats. A més, segons el fiscal, Daniel Imandt es va valer de la seva superioritat ja que la va atacar amb un ganivet o objecte punxant i aprofitant que ella estava molt beguda –0,96 grams d'alcohol per litre de sang–. Finalment, un cop va aconseguir posar fi a la seva vida, l'acusat va faltar el respecte a la memòria i la dignitat de Sabrina Tverbouss-Twerdy, desfent-se del cadàver fragmentant-lo en diverses parts: cames, braços, malucs, cap, vagina, pits, matriu i vísceres). Totes aquestes parts les va col·locar en bosses d'escombraries que va guardar en congeladors del domicili.

Incriminant el jardiner

A l'endemà del crim, va dur Nouari Rabah a la casa perquè li fes uns treballs de jardineria. Un cop al domicili, Imandt li va demanar que forcés una de les persianes i posteriorment, amb les portes tancades amb clau, l'acusat li va mostrar les restes esquarterades de la dona i li va oferir diners. Rabah va patir un greu episodi d'angoixa i terror, i va haver de fugir trencant una finestra de vidre per avisar la policia. A conseqüència d'aquests fets, el jardiner es va fer ferides al braç que li han deixat cicatrius, i també té una síndrome d'ansietat depressiva que requereix tractament mèdic farmacològic.

LA DATA

25.09.10
és el dia
que Daniel Imandt hauria matat i esquarterat la seva exparella Sabrina Tverbouss-Twerdy


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.