Successos

policial

Nou traficants detinguts a l'Escala i Vilajuïga

Operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i policia local a Palamós

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses han detingut nou persones per tràfic de drogues a l'Escala i Vilajuïga.

La primera de les detencions va tenir lloc el 19 d'agost, quan a l'aparcament d'una discoteca una patrulla va observar dos vehicles que podien estar oferint drogues. Els agents van identificar i escorcollar els dos ocupants, un home i una dona. En aquesta acció la dona va agredir un dels agents i per això va quedar detinguda, a més, per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. En l'escorcoll els agents van trobar-los prop de 2.500 euros en bitllets fraccionats. A més, els van comissar vuit paperines d'èxtasi. Els agents també van detenir per tràfic de drogues i al pàrquing de la mateixa discoteca dos joves més. En aquesta ocasió els agents els van comissar unes catorze paperines.

Així mateix, el dia 19, pels volts de les onze de la nit, els Mossos d'Esquadra van detenir al passeig de l'Escala dues persones que venien marihuana. En l'escorcoll, els agents els van comissar 80 euros en diners fraccionats i marihuana. Pels volts de les dues de la matinada els Mossos també van detenir un altre noi a qui van enxampar venent marihuana a uns joves. Els agents van recuperar tres paperines de marihuana i 130 euros en efectiu.

La nit del 23 d'agost, en un dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra i policia local de l'Escala, es van detenir dos traficants als quals van comissar sis dosis de marihuana i cocaïna i uns 90 euros en efectiu. Ambdós detinguts van passar el dia 24 d'agost a disposició del jutjat de Figueres, que va decretar-ne l'ingrés a presó.

Operatiu a Palamós

D'altra banda, dissabte a la matinada els Mossos d'Esquadra i la policia local de Palamós van dur a terme un operatiu conjunt en un bar de carrer Martí Muntaner i Coris, en el marc dels dispositius de seguretat que organitzen periòdicament. De moment, no ha transcendit el resultat de la inspecció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.