Successos

vida social

Dóna a llum dins del cotxe, assistida pel seu marit, al polígon d'Aiguaviva

Una mare va donar a llum la seva filla dins del cotxe, assistida pel seu marit, mentre anava fent camí cap a l'hospital, al polígon industrial d'Aiguaviva. El periple va començar ahir a quarts de dues de la matinada, quan la dona va començar a tenir símptomes d'anar de part i li va demanar al marit de marxar cap a Barcelona per tenir la criatura a la clínica Dexeus. La parella, que és de Vilobí d'Onyar i que ja tenen un altre fill, van agafar el cotxe i van començar a circular en direcció a la capital quan es van adonar que el part s'avançava i no arribarien a la destinació. És per això que van girar cua, i en comptes d'agafar l'autopista a la zona de l'aeroport van anar en direcció cap a Girona per la GI-533, per arribar a l'hospital Santa Caterina de Salt. Però quan van ser a la zona del polígon industrial d'Aiguaviva la dona va fer aturar el cotxe perquè ja veia el cap de la criatura. Va ser llavors quan la parella va decidir trucar a la clínica i es va posar al telèfon una llevadora que va donar instruccions al marit i la dona per tirar endavant el part, que es va produir al seient del darrere del turisme. Un cop la mare va donar a llum la nena, i amb el cordó umbilical encara enganxat, tots tres va enfilar amb el cotxe en direcció, ara sí, al centre hospitalari de Salt.

Allí, amb gran expectació, els esperaven a la porta un grup de sanitaris que van atendre immediatament la mare i la criatura. Al cap d'unes hores, i després de ser assistits per l'equip de ginecologia i pediatria, mare i filla van ser traslladades, en perfecte estat de salut, de la sala d'operacions a la seva habitació de l'hospital, on es recuperen de la gran experiència viscuda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.