Successos

robatoris

Detinguts per haver robat eines en una finca de Llers

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 20 de setembre tres persones, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, que havien robat un escalfador, un carregador de bateries, un compressor i una clau anglesa de grans dimensions d'una finca de Llers, a l'Alt Empordà. Els agents van localitzar els lladres quan es dirigien al lloc dels fets i van trobar el material robat a l'interior del vehicle. Els detinguts, que també havien forçat una caseta d'obra, van accedir a la finca fent un forat a la tanca perimetral. Es dóna la circumstància que el 19 de setembre uns lladres també es van emportar un grup electrogen i un dipòsit d'acer, entre d'altres elements, d'aquesta mateixa finca.

Des de feia setmanes, els veïns de Llers havien detectat la presència d'uns homes sospitosos que rondaven en cotxe pel municipi i que se sabia que havien entrat en alguna casa de pagès. Alguns veïns havien agafat les dades del cotxe perquè es malfiaven del seus ocupants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.