Successos

robatoris

Uns encaputxats assalten una casa de Vilamalla i lliguen i fereixen un noi

Els lladres, que anaven armats, ja eren dins de la casa, propietat d'un comerciant del Pertús, quan va arribar el fill, i llavors el van atacar

Tres homes armats i encaputxats van assaltar dilluns al vespre una casa de Vilamalla i van colpejar, lligar i ferir el fill del propietari, que va haver de necessitar assistència mèdica.

L'habitatge assaltat, situat en un passatge sense sortida al costat del carrer de Figueres, és propietat d'un comerciant que regenta la botiga Frubella al Pertús. Dilluns al vespre, quan el fill del comerciant va arribar cap a les deu del vespre, els lladres ja l'esperaven a dins de la casa. Quan el noi, que venia de viatge, va haver deixat les bosses i es va haver dutxat es va trobar amb uns homes que li van posar una pistola a la cara i el van colpejar. Li exigien els diners, i com que el noi els repetia que no n'hi havia, van capgirar tota la casa i van arreplegar el que van trobar: alguns diners i petits aparells electrònics. Els assaltants (la víctima en va veure tres) van lligar el jove de peus i mans, li van envoltar el coll amb una cinta mètrica de modista que li va deixar grans marques i li van posar un mitjó a la boca. Quan la víctima va poder deslligar-se va sortir al carrer a demanar auxili. Els veïns, que van veure el noi ensangonat, van trucar el 112 i una ambulància va traslladar el ferit a un centre assistencial, on li van fer les cures necessàries. També es van mobilitzar ràpidament els Mossos que van fer una inspecció a l'escenari de l'assalt per trobar indicis. Els lladres duien guants, fet que impedirà que hi trobin empremtes.

LA XIFRA

3
encaputxats
van esperar el jove dins de la casa i el van lligar de peus i mans i el van ferir a cops.

LA DATA

08.10.12
és el dia
que els lladres van assaltar l'habitatge del comerciant del Pertús a Vilamalla.

Nou sistema d'alarma arran de l'assalt

Tot i que l'habitatge assaltat ja té una alarma sonora (dilluns sembla que estava desconnectada), el propietari de la casa ja va contactar ahir mateix amb una empresa de seguretat perquè li faci una nova instal·lació de seguretat més completa. Fa un temps, els lladres van robar al comerciant una motocicleta que tenia aparcada davant mateix de l'habitatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.