Successos

tribunals

La fiscal manté l'acusació pel cas dels abusos d'Olot

No té en compte els testimonis que diuen que va ser ella qui va incitar al jove a fer sexe, i sol·licita 8 anys de presó

La fiscal manté la petició de 8 anys de presó per a Xavier Sancho, el jove de Sant Joan les Fonts acusat d'haver abusat sexualment d'una veïna d'Olot. Després de dos dies de judici a l'Audiència de Girona, la fiscal no ha tingut en compte les declaracions dels testimonis i del mateix acusat, que diuen que va ser ella qui el 27 de juny del 2010, durant les festes del barri del Pla de Dalt d'Olot, va incitar al jove a mantenir relacions sexuals. De fet, els dos darrers joves que van declarar ahir van explicar que aquella nit la noia –que anava beguda i drogada– es va acostar al grup, va agafar la mà a Sancho, li va fer un petó als llavis i s'el va endur. La fiscal argumenta que la noia tenia afectades les seves capacitats volitives i cognitives, i ell se'n va aprofitar. En canvi el lletrat de la defensa, Narcís Badosa, sosté que la noia no podia tenir el desig sexual apaivagat quan aquella nit va intentar tenir relacions amb dos nois més. També creu que no tenia altres capacitats alterades, ja que va ser capaç d'arribar al barri conduint el seu vehicle. Badosa sosté que no es pot parlar d'un acte violent o forçat quan la víctima va marxar després de l'acte sexual amb l'acusat, que va estar amb ella dues hores després dels fets i que, fins i tot, li va deixar un abric perquè no tingués fred. L'advocat, que sol·licita la lliure absolució, considera que l'acusació no s'aguanta per enlloc, i més encara quan ni tan sols la noia ha declarat durant el judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.