Successos

Convocada una nova assemblea per reclamar l'ús públic dels antics jutjats d'Elx

L'Ajuntament i la Generalitat han cedit de franc els locals a la Universitat Catòlica

El col·lectiu Joves per la Llengua d'Elx ha convocat una nova assemblea ciutadana per decidir quin ús es vol donar als antics jutjats d'Elx, un edifici públic que l'Ajuntament i la Generalitat han decidit cedir de manera gratuïta a la universitat privada Cardenal Herrera-CEU San Pablo.

Aquesta nova assemblea tindrà lloc el pròxim dilluns 29 d'octubre a les 19:30 hores a la plaça Reis Catòlics, davant dels antics jutjats. Es tracta de la segona reunió que se celebra, després del primer encontre del passat dilluns, on més de cinquanta persones van acudir a la cita per reivindicar que aquest edifici de més de 5.000 metres quadrats tinga un ús públic.

Des de Joves d'Elx s'ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és, d'una banda, denunciar que estes instal·lacions s'hagen cedit a una entitat privada i, a més, això s'haja fet de manera gratuïta i, d'altra, obrir un fòrum ciutadà per a que veïns, comerciants del barri, els col·lectius d'Elx i la ciutadania en general puguen decidir democràticament què fer amb els antics jutjats del Pla.

Esta entitat ha denunciat que l'Ajuntament i la Generalitat hagen pres la decisió de cedir este edifici a una entitat privada sense tenir en compte les demandes dels ciutadans i sense valorar el perjudici de privatitzar un espai públic. Per això, han fet una crida a tots els il·licitans i il·licitanes per a que acudisquen a l'assemblea del pròxim dilluns a explicar les propostes d'ús que li donarien a l'edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.