Successos

investigació

L'assassí de l'escorxador diu que va ser un accident

Chen Xiaowei no volia matar Siambou Koffi a les càrnies Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva, sinó que es va tractar d'“un accident”. Un mes després dels fets, el treballador xinès acusat del presumpte crim ha trencat el seu silenci i s'ha declarat innocent. Durant la compareixença al jutjat, Xiaowei va relatar que la matinada del 23 d'octubre, ell i Koffi estaven treballant de costat en la línia de producció tallant cansalada virada. Segons l'acusat, aquella nit la cinta transportadora anava més de pressa del compte. En un moment de la jornada, a Koffi se li va escapar un tros de cansalada i la va haver de recuperar a l'espai de treball de Xiaowei, moment en què li va donar, sense voler, un cop a l'espatlla. Això va provocar que l'home xinès perdés l'equilibri i rellisqués amb la cansalada sobrant que hi havia a terra. L'acció reflexa del xinès per no caure a terra li va fer obrir els braços endarrere, amb la mala fortuna que involuntàriament el ganivet que tenia a la mà va anar a parar al pit de Koffi.

Durant la compareixença, l'acusat i la defensa, exercida pels lletrats Pablo Corsaletti i Pedro Nilo, van assegurar que tots dos tenien molt bona relació i que sempre estaven fent bromes. Una versió que corroboraria un company romanès que treballava al costat d'ells. De fet, segons la defensa, els treballadors que hi havia al voltant en el moment dels fets van tenir el convenciment que es tractava d'un accident i no pas d'un crim. Xiaowei diu que està “destrossat” i que vol ajudar econòmicament la família de Koffi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.