Successos

trànsit

Un mort en un xoc entre un camió i un turisme a l'N-II

El conductor del turisme, un veí de Celrà de 34 anys, va envair el carril contrari a la variant de Girona i va topar contra un camió

Setze persones han mort aquest any a l'N-II a la demarcació

Sankung Konteh, un veí de Celrà de 34 anys d'origen gambià, va morir i una altra persona va resultar ferida lleument ahir en l'enèsim accident de trànsit mortal a l'N-II, aquest cop a la variant de Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de tres de la tarda, quan per causes que encara s'estan investigant hi va haver una col·lisió entre un camió que transportava farina i un turisme, un Opel Astra. De resultes del fort impacte, el conductor del turisme va morir i el del camió va resultar ferit lleument.

Segons fonts pròximes a la investigació, tot indica que el turisme va envair el carril contrari a l'altura del quilòmetre 721. A conseqüència d'aquesta acció, el turisme va impactar contra un camió que circulava en sentit França, que va acabar caient per un terraplè al voral de l'N-II.

Des del moment de l'accident, l'N-II va quedar totalment tallada en tots dos sentits de la marxa al pas per Girona. Els Mossos d'Esquadra van instal·lar desviaments provisionals i senyalitzats a la carretera. Posteriorment, pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, es va donar pas alternatiu al lloc de l'accident. Una hora més tard la via es va haver de tornar a tallar completament per retirar el camió que havia caigut al terraplè. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar set patrulles dels Mossos, sis dotacions de Bombers i tres ambulàncies del SEM.

Durant el 2012 han mort setze persones en els onze accidents de trànsit mortals a l'N-II al pas per les comarques gironines. El darrer xoc va tenir lloc el 28 de juliol a Vilamalla, en què van morir un home i una dona.

LA XIFRA

11
accidents
de trànsit mortals hi ha hagut durant el 2012 a l'N-II al pas per les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.