Successos

judicial

Jutgen uns lladres de bordells que es feien passar per policies

El fiscal demana penes de fins a 32 anys de presó per a tres acusats (Eusebio Salleras, Ricardo Jesús Caballé i Jéssica Tomás) que robaven i extorquien prostitutes fent-se passar per agents de la policia estatal. El judici és previst que comenci avui a l'Audiència de Girona, tot i que alguns dels fets que se'ls imputen es van perpetrar a Reus i Cambrils (Baix Camp) i Dosrius (Maresme). Els processats sempre actuaven de la mateixa manera. Es presentaven a pisos que funcionaven com a prostíbuls, mostraven una credencial falsa i atemorien les meuques apuntant-les amb una pistola i amenaçant-les. Després, amb l'excusa de buscar droga, tancaven les prostitutes en una habitació, escorcollaven el pis i arreplegaven els diners i tot allò de valor que podien. El darrer dels assalts i que va suposar la seva detenció el van perpetrar a Blanes el 18 de febrer del 2009.

Pels volts de les set del vespre, el grup va arribar a Blanes. Van picar a la porta d'un pis de l'Avinguda Joan Carles I que funcionava com a prostíbul. Van mostrar plaques policials falses i van dir a les dues prostitutes que els havien obert que havien de registrar a fons l'habitatge. Les joves, però, se'n van malfiar i aleshores, Eusebio Salleras es va treure la pistola d'entre la roba i les va amenaçar. Després, mentre els altres dos processats vigilaven, Salleras es va endur una de les meuques a una habitació, la va obligar a fer-li una fel·lació i la va penetrar. Durant tota l'estona, l'acusat li deia que, si accedia a fer tot el que li demanava, no tindria problemes amb la policia. Després, la banda va tancar les dues prostitutes en una de les habitacions i es va emportar tot allò de valor que hi havia al pis: dues càmeres digitals, un ordinador, un televisor de pantalla plana, perfums, una targeta de crèdit, joies i 1.440 euros en efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.