Successos

Policial

Detenen el propietari d'una deixalleria de la Cellera

La policia va localitzar dins del negoci divuit minimotos que havien estat robades al juny d'una nau de Celrà

L'empresari, que té antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el 22 de novembre el responsable d'una deixalleria de la Cellera de Ter dedicada al reciclatge per haver acceptat material robat. Deu dies abans, els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners van fer una inspecció al negoci. Durant l'escorcoll, van localitzar divuit minimotos (pocket bikes) que estaven perfectament empaquetades en caixes. Els efectius van parlar amb l'home que regenta l'empresa, el van interrogar sobre la procedència de les motos i ell els va mostrar unes factures sobre la seva compravenda. Els investigadors van examinar els documents i van comprovar que hi constaven dades falses. A partir d'aquí, van esbrinar que les pocket bikes havien estat sostretes el 28 de juny d'una companyia de Celrà. La víctima del robatori va reconèixer sense cap mena de dubte que el material interceptat era propietat seva ja que es tractava d'unes motos molt característiques i fàcilment identificables. Per tot plegat, l'amo de la deixalleria, un veí d'Amer de 49 anys, va ser detingut perquè era conscient de l'origen il·lícit d'aquests efectes. Se li imputa un delicte de receptació i falsificació de document públic. L'empresari, que té antecedents, va declarar el 5 de desembre als jutjats de Santa Coloma de Farners, on es va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

A banda, la policia local de Blanes va desmantellar el 29 de novembre una deixalleria de la població. Es va arrestar un veí de Lloret de Mar per infracció de la llei d'estrangeria i es va emetre una sol·licitud de clausura del negoci. També es van presentar denúncies, entre altres coses, perquè es van detectar tres empleats sense contracte, pel fet de tenir cables de procedència dubtosa i de recollir material que hi portaven persones sense identificar-se.

LA DATA

22.11.12
Els agents
de Santa Coloma de Farners van inspeccionar la deixalleria, dedicada al reciclatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.