Successos

judicial

Absolts els detinguts per un robatori a Puigpardines

Absolts els tres joves detinguts el passat 12 d'agost a l'estació de la Teisa d'Olot com a sospitosos de ser els autors de l'atracament i agressió a una parella de menors, que va ser atacada durant la festa de Puigpardines. Els nois han estat jutjats en jutjats diferents. Un d'ells, pel jutjat de menors, en ser un colombià de 16 anys intern del centre de Montilivi que gaudia d'un permís i que va ser acusat d'un delicte de robatori amb intimidació. Els altres dos detinguts, Juan Manuel Borrego Fuentes –un dels anomenats germans Dalton de Sant Joan les Fonts, implicats en nombrosos delictes– i Bilal Samman, van ser sotmesos a un judici de faltes al mateix jutjat d'Olot. El resultat, però, per als tres implicats, defensats tots tres pel lletrat Óscar Àlvarez, va ser el mateix: absolució. Tant la jutgessa de menors com el jutge d'Olot han considerat que les nombroses contradiccions en què van incórrer les víctimes, una parella que va denunciar que els havien abordat a la festa de Puigpardines i que els havien robat la bossa i el mòbil, no permetien dictar una sentència condemnatòria. Les víctimes no van aclarir com es van produir exactament els fets ni identificar quin era el noi que, segons van denunciar, esgrimia un ganivet, que va fer servir per tallar la corretja de la bossa de la noia.

Després del robatori, les víctimes van avisar els Mossos, van donar una descripció dels assaltants i van dir que havien marxat de Puigpardines amb l'autobús de línia. Els Mossos van anar a l'estació de la Teisa i van trobar tres joves que s'ajustaven a la descripció i els van comissar els telèfons mòbils i un ganivet. El noi víctima de l'atracament també va anar a l'estació on els Mossos havien aturat els sospitosos i va identificar sense cap mena de dubte els nois com els assaltants i els telèfons com els que els havien robat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.