Successos

robatoris

Detingut per una estrebada a una dona a Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 25 anys, de nom Monir, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Hilari Sacalm, com a presumpte autor d'una estrebada al centre de Girona. Els fets es van produir el dia de Sant Esteve, pels volts de dos quarts de nou del matí, quan la víctima estava fumant una cigarreta abans d'entrar a treballar i el detingut li va demanar foc. Mentre la dona buscava l'encenedor, el jove la va agafar pel coll de la jaqueta, la va sacsejar i li va donar una empenta, fet que li va provocar la pèrdua de l'equilibri. L'home va fugir amb la bossa, però els Mossos el van poder localitzar poc després.

La dona no va tenir lesions greus i va poder facilitar la descripció de l'agressor. Diverses patrulles dels Mossos van iniciar una recerca per la zona i en un carrer proper van poder localitzar l'home que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima. Els agents el van identificar i escorcollar, i li van trobar a sobre la documentació, les claus i diversos objectes de la víctima. Per aquest motiu va acabar detingut per robatori amb violència.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 27 de desembre a disposició judicial i el jutge va dictar per a ell una ordre de llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.