Successos

trànsit

S'incendia un camió dins d'un túnel de l'eix a Arbúcies

La circulació per aquest tram va quedar completament tallada durant 2 hores

El conductor va resultar il·lès

Un carril en sentit Vic va quedar fora de servei fins avui per la reparació del cablejat

Dotze dotacions dels bombers van treballar ahir en les tasques d'extinció d'un foc que es va originar en un camió d'escombraries a l'interior del túnel de Joanet, a l'eix transversal, a l'altura del punt quilomètric 213, a Arbúcies. Els cossos d'emergències van rebre l'avís de l'incident quan passaven pocs minuts de les onze del matí. Quan es van produir les flames, el xòfer circulava en direcció a Vic. L'home, que no va resultar ferit, va ser a temps d'aparcar al voral i va poder sortir a fora pel seu propi peu. En la gestió de l'accident també hi van participar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra de la unitat de trànsit. Els agents van senyalitzar la zona i van tallar els accessos al túnel, de tal manera que el pas de vehicles per aquest tram de la C-25 va quedar interromput en els dos sentits de la marxa. Aquesta restricció es va mantenir durant dues hores. Els agents van començar a donar posteriorment pas alternatiu per dins del túnel; i a tres quarts de tres de la tarda, els bombers van aconseguir apagar l'incendi, que va cremar totalment el camió de la brossa. Els operaris de Grues Viñolas també es van desplaçar a l'indret i van retirar el vehicle de la calçada.

A partir de les quatre de la tarda, es van obrir dos dels tres carrils que hi ha en sentit Vic. Està previst que el que va quedar tallat romangui així fins avui al matí a causa de la realització de tasques de manteniment, ja que les flames van malmetre part de la instal·lació elèctrica. Es tracta de la primera incidència rellevant que té lloc a l'eix transversal des que divendres de la setmana passada es va inaugurar el seu desdoblament complet, entre Cervera i Caldes de Malavella.

LA XIFRA

213
És el punt quilomètric
de l'eix (la C-25) on es va registrar l'accident. Hi van acudir cinc patrulles dels Mossos.

Intoxicat per un foc a Sant Joan les Fonts

Un camioner va patir diumenge una intoxicació de caràcter lleu per inhalació de fum després d'incendiar-se les rodes del seu vehicle, a Sant Joan les Fonts. L'incident va passar a un quart de deu del vespre, quan el camió estava estacionat a l'altura del quilòmetre 80 de l'antiga N-260, just al davant d'una fàbrica. El conductor va ser traslladat a l'hospital d'Olot. Dues dotacions dels bombers van donar per tancat el servei a mitjanit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.