Successos

vilobí d'onyar

Un passatger estomaca cinc guàrdies civils a l'aeroport

Un viatger d'un vol de Ryanair procedent de la ciutat alemanya de Hamm que va aterrar diumenge a les vuit del matí a l'aeroport de Vilobí d'Onyar es va negar a baixar de l'aparell i va estomacar, sense que ningú sabés perquè, cinc agents de la Guàrdia Civil que havien anat a demanar-li que baixés, després que el personal de l'aeroport no hagués aconseguit que sortís de l'aeronau.

El jove, un veí de Salt de 20 anys , de nom Mohammad, és practicant de Kick Boxing i els agents van rebre cops i coces per tot el cos fins que van aconseguir reduir-lo i traslladar-lo a l'hospital de Santa Caterina.

Els metges que el van examinar van assegurar que no sabien exactament què li passava al jove, encara que van indicar que es podia tractar d'un brot psicòtic. El van tenir més d'un dia sedat i finalment dilluns a la tarda, ja amb una conducta normal, va ser posat a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que el va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.