Successos

successos

Impliquen un veí de Vilobí en assalts violents a la Selva

La policia creu que va dirigir els robatoris que van perpetrar tres lladres sud-americans en cases de Sant Feliu de Buixalleu, a la urbanització Vallcanera de Sils i a Vilobí d'Onyar

La investigació policial ha portat els Mossos d'Esquadra a implicar un veí de Vilobí d'Onyar en els últims assalts violents a la Selva. La policia creu que Gerard Subirana Pagès, de 29 anys, hauria col·laborat amb el veneçolà Hernán Felipe Hernández, l'hondureny César Augusto Osorio i el colombià José Epifanio Manuel Díaz Peña, que són sospitosos de tres assalts violents perpetrats l'any passat en tres cases, a Sant Feliu de Buixalleu, a la urbanització Vallcanera de Sils i a Vilobí d'Onyar. Hernández i Osorio ja han estat empresonats per aquests fets en haver estat identificats per les víctimes i Díaz Peña va quedar en llibertat. Segons fonts pròximes a la investigació, Gerard Subirana es cuidaria de dirigir els tres lladres sud-americans i assenyalar quines cases havien d'assaltar.

Els Mossos han arribat a ell després que Subirana es personés com a perjudicat en el cas i denunciés que els tres assaltants havien entrat a robar a casa seva i que ell i la seva dona havien estat agredits. Segons fonts del cas, precisament ell va ser un dels testimonis que van identificar els lladres en la roda de reconeixement, fet que en va propiciar l'empresonament. De resultes d'això, els detinguts van reconèixer en una segona declaració judicial que Subirana era el responsable d'indicar on havien d'actuar. Els detinguts, a més, expliquen que Subirana estaria implicat en un afer de tràfic de drogues.

Els Mossos continuen les investigacions per comprovar si els arrestats tenen relació amb algun altre robatori, sobretot amb el que va tenir lloc a Campllong fa dos mesos, en què els lladres van intimidar una mare i una filla ruixant-les amb gasoil. Els Mossos es van posar sobre la pista a partir de les dades que els va aportar una informadora, a qui han donat la condició de testimoni protegit.

LA DATA

17.01.13
és el dia
que van detenir els tres assaltants a Sarrià de Ter per haver robat i lligat els inquilins de tres cases.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.