Successos

eL VOLó

Detingut un home buscat per un crim a Itàlia

La PAF, la policia de fronteres francesa, va detenir la setmana passada un home que anava en un autobús procedent de Catalunya i que està buscat per complir una pena de 24 anys per un cas d'assassinat a Itàlia.

Segons va publicar el diari L'Independant, els agents de la PAF van fer un control habitual als passatgers de l'autobús i es van trobar que un dels viatgers els va presentar una carta d'identitat falsa. Fent indagacions, van descobrir que aquell home feia servir molts àlies. I finalment van arribar a la conclusió que l'home, un italià de 45 anys, amb la seva veritable identitat feia anys que tenia una ordre de recerca europea emanada de les autoritats italianes per complir una pena de 24 anys de presó que li havien imposat el 2007 per un cas d'assassinat.

Un cop comprovada la veritable identitat i l'existència de l'ordre de recerca, l'home va quedar immediatament detingut i el van traslladar fins a Montpeller, on va ser posat a disposició del tribunal competent en aquest afers i a l'espera que es tramiti l'extradició. Aquest cop han estat els policies francesos els que han interceptat un home buscat quan entrava a l'Estat francès, l'any passat van ser diversos els interceptats per la Policía Nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.