Successos

POLICIAL

Detenen un veí de Bordils acusat d'haver agredit i robat una prostituta a casa seva

L'arrestat va atacar la noia amb un ganivet de cuina i li va sostreure la bossa de mà

Els Mossos el van trobar poc després a fora de l'empresa on treballa

Els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Gironès-Pla de l'Estany van identificar i arrestar, de manera pràcticament instantània, un veí de Bordils de 32 anys i de nacionalitat espanyola que acabava de cometre un robatori violent. El succés va passar a l'habitatge del detingut, situat al carrer de la Creu de la població. El presumpte responsable de l'assalt i la víctima es van conèixer la nit anterior. Es tracta d'una jove d'origen brasiler, de 34 anys, que exerceix la prostitució. L'acusat va contractar els seus serveis i li va proposar d'anar a casa seva. La noia normalment queda amb els clients al seu domicili, però, al final, va fer una excepció i va acceptar la proposició. A l'immoble de l'home van mantenir relacions sexuals de manera consentida. A primera hora del matí, però, es va desencadenar el conflicte, ja que el client no la deixava marxar i va començar un forcejament. Ell la va amenaçar, li va trencar la camisa i la va atacar amb un ganivet de cuina, amb el qual li va ocasionar una ferida de caràcter superficial al costat del pit esquerre.

L'agressor va aprofitar per sostreure-li la bossa de mà i va fugir cap al carrer. Va pujar al seu vehicle i va col·locar la bossa al damunt del seient del copilot. La dona va sortir corrent darrere seu i va ser a temps d'obrir la porta del cotxe per intentar recuperar les pertinences. L'imputat va arrencar l'automòbil i va arrossegar un petit tros la víctima, que va haver de desistir. L'individu es va escapar i es va dirigir cap a la feina.

Objectes recuperats

La denunciant va poder demanar auxili i va avisar la policia. Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra van acudir a la zona. Van trobar la noia acompanyada d'un amic, que també havia anat fins allí per ajudar-la. Els efectius li van prendre declaració i ella els va facilitar tant les característiques del seu client com les del turisme amb què va marxar. Els agents van desplegar diversos controls per interceptar-lo. Una dotació de trànsit i una de Girona van localitzar el cotxe del sospitós aparcat a l'exterior de l'empresa on treballa, a Fornells de la Selva. L'home, que encara era dins del vehicle, va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació i una falta de lesions.

A l'automòbil, els Mossos hi van trobar la bossa de l'afectada, que contenia una cartera, unes claus, documentació, unes ulleres de sol, una llibreta bancària i tres aparells de telefonia. En l'escorcoll a l'home, a més, van veure que duia 160 euros fraccionats als pantalons. De manera paral·lela, van inspeccionar el domicili de l'arrestat, que hi està de lloguer. Hi havia el ganivet damunt del sofà i estris per al consum d'estupefaents. La noia, per la seva banda, va ser evacuada en un centre sanitari, on va ser atesa. El detingut, a qui no li consten antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, que va dictar-ne la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

09.02.13
Una noia d'origen brasiler va ser víctima d'un assalt violent. La policia va detenir l'acusat a Fornells.

LES XIFRES

160
euros
va trobar la policia a l'acusat. Pertanyien a la denunciant. També va recuperar la seva bossa de mà.
32
anys
té el suposat agressor. Li imputen un delicte de robatori amb violència i intimidació i una falta de lesions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.