Successos

policial

Tres detinguts per haver sostret cablejat elèctric a Vilafant

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 19 de febrer a Vilafant i Figueres tres homes de nacionalitat romanesa d'entre 20 i 22 anys, als qui van enxampar in fraganti quan robaven en una casa en construcció de l'Alt Empordà. Una trucada telefònica cap a dos quarts de dues del migdia va alertar els Mossos que en unes cases adossades d'obra finalitzada, però no habitades, de l'avinguda de les Mèlies de Vilafant hi havia uns homes que estaven robant material. Quan van arribar les patrulles dels Mossos, els agents van sentir sorolls a dins d'una de les cases i van observar que la persiana d'aquell habitatge estava forçada. A l'interior, els agents van trobar un home que estava arrencant el cablejat de coure de la planta baixa. Així mateix, durant l'operació policial, en el primer pis de la casa, els agents també van trobar-hi dos homes més, que van intentar fugir, un, saltant per la finestra, i l'altre, enfilant-se al teulat. Els Mossos van identificar i detenir l'home que estava arrencant cablejat mentre intentaven capturar els altres dos homes fugitius. Amb l'ajuda de més patrulles van detenir-ne un, que havia saltat per diversos patis i teulades. Finalment, al cap de poca estona, una patrulla de paisà va localitzar el tercer home, que caminava per un carrer de Figueres. Per això, després d'identificar-lo, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Un cop fetes les investigacions oportunes, els policies van constatar que els autors haurien sostret el cablejat elèctric de diverses cases de l'obra.

Els detinguts, dels quals només un d'ells no té antecedents, van passar el dia 21 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.