Successos

policial

Tres encaputxats atraquen un supermercat d'Hostalric

Els individus hi van entrar amb la cara tapada i armats amb un ganivet, una pistola i una defensa elèctrica

Van amenaçar els treballadors i es van endur diners de la caixa registradora i d'un despatx

Tres encaputxats van assaltar el 15 de febrer el supermercat Bonpreu d'Hostalric. Els fets van tenir lloc prop de les nou del vespre a la zona industrial del municipi selvatà, quan els tres individus van accedir al local amb un ganivet, una pistola i una defensa elèctrica. Ho van fer un per un i amb un petit interval de temps. Tan bon punt van entrar al negoci van cridar “això és un atracament”, i un dels lladres va amenaçar una de les dependentes que hi havia a la zona de caixes i la van encanonar amb una pistola a la zona de les costelles. Immediatament van obligar els sis treballadors que hi havia en aquell moment a l'establiment a situar-se en un racó, mentre exigien a una de les treballadores que els donés els diners que hi havia a la caixa registradora que hi ha just a l'entrada. D'allí, els lladres se'n van poder endur un botí d'uns 300 euros. Immediatament després van accedir a la força en un despatx que hi ha al costat dels lavabos. A dins hi van trobar la responsable de l'establiment i una altra petita quantitat de diners: uns 200 euros. Els lladres no en van tenir prou amb un botí aproximat d'uns 500 euros i van exigir als treballadors que els diguessin on era la caixa forta. Però, finalment, en comprovar que no la podien obrir, van marxar de l'establiment, molt probablement en un vehicle que els esperava a fora, a l'aparcament.

Els assaltats van atracar el supermercat a aquella hora amb l'objectiu d'endur-se els diners que s'haurien fet aquell dia, però tot sembla indicar que s'havia fet caixa abans i que el botí que van aconseguir va ser molt petit. Fonts pròximes a la investigació han confirmat que es tracta d'un grup de tres lladres que parlaven castellà. En el moment dels fets no hi havia cap client al local; tan sols hi quedaven els sis treballadors, i, tot i que algun va resultar afectat d'angoixa per l'assalt, cap d'ells va resultar ferit, ni va ser colpejat. Malgrat que és el primer cop que són víctimes d'un assalt d'aquesta mena, la direcció de Bonpreu ha decidit contractar des d'ara un vigilant de seguretat.

El cas de Breda

Pel que fa a les pistes dels atracadors, els Mossos d'Esquadra estan revisant les imatges de la càmera de seguretat de l'establiment que els va captar. Els investigadors estan comprovant si assaltants tenen algun vincle i si es tracta dels mateixos que el 10 de febrer van protagonitzar un assalt violent al supermercat Spar de Breda i van fugir amb un botí de prop de 10.000 euros. Els punts més coincidents entre els robatoris a Hostalric i Breda són que eren tres i que van actuar armats amb un ganivet, una pistola i una defensa elèctrica. Però el cas de Breda va ser molt més violent, ja que els tres encaputxats van atacar el caixer amb una defensa elèctrica i van encanonar l'encarregada per fer-li obrir la caixa forta. Durant l'assalt, també hi va haver un enfrontament verbal entre els lladres i un client.

LA XIFRA

500
euros
es van endur els tres lladres encaputxats i armats del supermercat Bonpreu d'Hostalric.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.