Successos

seguretat

Mas saquejat i gos garrotejat a Santa Pau

Entren a robar en una casa del veïnat de Sant Martí l'endemà de l'assalt a la rectoria

Santa Pau continua sent objecte dels lladres. Dijous passat, uns desconeguts van assaltar de bon matí una casa, Can Miana, un mas situat al veïnat de Sant Martí, aprofitant que els seus amos havien sortit per anar a treballar. Cap a les deu, l'amo va anar a casa per esmorzar i quan va entrar va veure la gossa, la Miana, arraulida en un racó i amb rocs i un garrot al voltant. Aviat va entendre el que havia passat: algú havia entrat i havia apedregat i colpejat l'animal perquè deixés de bordar. Les seves sospites es van veure confirmades en descobrir que havien rebentat la porta d'entrada a l'habitatge, fent servir les eines que van trobar al cobert. Dins de l'habitatge estava tot capgirat. Els lladres van buidar els armaris i calaixos de la roba, la van escampar per terra i la van trepitjar. De botí van aconseguir uns sis-cents euros, algunes joies, la càmera de fotos i el telèfon mòbil. Les víctimes van alertar els Mossos, que van enviar agents de la policia científica per intentar trobar empremtes o altres pistes per identificar els lladres, que de moment no han estat trobats.

Dimecres es va descobrir que els lladres havien esbotzat la porta de la rectoria i que havien capgirat el despatx del mossèn buscant diners, però no en van trobar. Els darrers dies hi ha hagut altres robatoris a cases de Santa Pau: en un mas del veïnat de les Fages i també en uns habitatges del nucli del Sallent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.