Successos

successos

Roben a la deixalleria de la Cellera i els atrapen

Els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners van detenir el 13 de maig cinc homes a la Cellera de Ter que havien perpetrat un robatori a la deixalleria municipal, situada en el polígon industrial de la població. Un agent que estava fora de servei va alertar, a les nou del vespre del dia abans, que uns desconeguts estaven entrant i sortint de les instal·lacions a través d'una tanca perimetral. En sentir les sirenes de les patrulles, els lladres van fugir amb un vehicle que havien deixat estacionat a les proximitats. Una dotació va perseguir l'automòbil i el va aconseguir interceptar. Es va observar que a l'interior hi viatjaven cinc homes i un menor d'edat. Els efectius van constatar, posteriorment, que la tanca perimetral de l'empresa presentava signes de forçament i van arrestar els sospitosos com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força. Els Mossos, d'altra banda, també van efectuar diverses gestions per tal de localitzar la mare del menor, a qui van lliurar el seu fill.

Segons va informar la Policia de la Generalitat, de moment ahir encara es desconeixia l'abast del saqueig, ja que els propietaris estaven realitzant l'inventari per comprovar el material que els faltava. Pel que fa als detinguts –un dels quals té antecedents–, van passar dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, on es va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs. Els cinc imputats tenen entre 20 i 36 anys i són de nacionalitat índia. Tres dels còmplices resideixen a Anglès, un altre és veí d'Olot i al darrer no li consta domicili conegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.