Successos

seguretat

Assalten un empresari a la passera del Ter a Flaçà i li roben 21.000 euros

Dos homes intercepten un conductor en un carrer de Girona, l'amenacen amb una escopeta i se li emporten el cotxe

Dos encaputxats que anaven armats amb una pistola van parar una emboscada dissabte a la tarda a un empresari quan circulava amb el seu cotxe per la passera del Ter a Flaçà i se li van endur el maletí, amb uns 21.000 euros i documentació, segons va avançar anit la Cadena Ser.

Els fets van passar cap a tres quarts de vuit del vespre de dissabte quan els assaltants van barrar el pas al cotxe de la víctima i quan es va haver aturat al mig de la passera el van amenaçar d'engegar-li un tret amb la pistola i el van obligar a entregar-los els diners i la documentació de l'empresa que duia en un maletí. La víctima va optar per no oposar resistència i entregar-los els diners i els assaltants van fugir amb un cotxe, un 406 de color blau fosc, segons les dades que va poder aportar la víctima quan va avisar dels fets els Mossos, que van donar el senyal d'alerta a totes les comissaries per intentar trobar els assaltants.

Atracament a Girona

I ahir es va produir un altre assalt violent amb arma de foc a la ciutat de Girona. Segons dades de la Ser, dos homes van abordar ahir a la matinada un conductor que circulava pel carrer Abat Oliva de la ciutat i amenaçant-lo amb una escopeta el van obligar a abandonar el cotxe i a entregar-los les claus. Els lladres van fugir amb el cotxe robat. Una estona més tard, després que l'afectat denunciés el cas, els Mossos d'Esquadra van localitzar a Girona mateix el cotxe robat i al seu interior hi anaven cinc individus: els dos lladres i tres homes més. Tots cinc van ser detinguts en relació amb el robatori amb intimidació.

LA DATA

15.06.13
El van assaltar
interceptant-lo mentre circulava en cotxe per la passera sobre el Ter, a Flaçà.

LA XIFRA

21.000
euros
li van robar després d'amenaçar-lo d'engegar-li un tret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.