Successos

policial

Detingut a Llers amb marihuana, valorada en 34.000 euros

Un jove de 22 anys, de nacionalitat francesa i veí de Le Plessis-Robinson, va ser arrestat el 27 de juny pels delictes de danys, d'atemptat a l'autoritat, de tràfic de drogues i contra la seguretat del trànsit. L'acusat, que circulava en un vehicle, va ser aturat per dues patrulles en un control a la GIP-5107, a Llers. El jove va accelerar i va col·lidir contra els vehicles policials. Quan el van detenir, els efectius van comprovar que no tenia el permís de conduir. A l'automòbil, a més, hi van trobar 6,1 kg de marihuana, valorada en uns 34.000 euros.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha desarticulat, en el marc de l'operació Carrer, una organització que introduïa droga a Europa des del Marroc. Han estat arrestats disset integrants de la xarxa a les demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona, i a Melilla. Entre les actuacions més rellevants, van interceptar un conductor a la Jonquera que transportava 30 kg d'haixix amagats al cotxe en un doble fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.