Successos

trànsit

Resulta ferida en un xoc amb un camió a Fornells

Un carril de l'N-II va estar tallat dues hores i mitja en sentit Barcelona

La conductora d'un vehicle va resultar ferida ahir en patir una topada contra un camió a l'N-II, a Fornells de la Selva. L'accident va tenir lloc a dos quarts de tres del migdia, al quilòmetre 709 de la via. Fins a la zona s'hi van dirigir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers i una ambulància del SEM. Els sanitaris van atendre la dona, de 29 anys, de les lesions lleus que va sofrir. Mentre van durar les tasques de gestió de l'incident, els agents de la unitat de trànsit van tallar un carril en direcció Barcelona. Es va registrar mig quilòmetre de cua en cada sentit fins a dos quarts de cinc de la tarda, quan es va aixecar la restricció.

També en matèria de trànsit, la policia local de Blanes va intervenir ahir en un accident que, malgrat la seva aparatositat, no va provocar cap dany personal. Un veí que feia maniobres per aparcar el seu turisme al carrer Josep Tarradellas va perdre el control i va col·lidir contra dos cotxes més, un dels quals va bolcar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.