Successos

maresme

Actuació policial conjunta a les platges del nord del Maresme

Mossos, agents de les policies de Santa Susanna, Malgrat i Pineda i Policia Nacional detenen dos individus per un robatori violent

També es va actuar contra la venda i els massatges il·legals

Dos detinguts a la platja de Calella per robatori amb força és el resultat més contundent de l'actuació conjunta entre Mossos, les policies locals de Pineda, Santa Susanna i Malgrat i agents de la Policia Nacional que es va dur a terme el passat 10 de juliol, però que no ha transcendit fins ara. La col·laboració entre els diferents cossos policials s'emmarca en el control i la vigilància de la costa a la recerca d'accions delictives en els àmbits de la venda ambulant, els massatges il·legals i els robatoris i furts a les platges d'aquests municipis. Segons fonts dels Mossos, es va rebre l'avís que dos homes havien comès un robatori intimidant la víctima amb una arma blanca. Es va donar la descripció de l'individu i es encetar una recerca a peu fins que van ser localitzats a la costa de Calella. Allà van ser detinguts i posats a disposició l'endemà del jutjat de guàrdia d'Arenys de Mar que en va decretar l'ingrés a presó. Es tracta de dos joves dos joves de 20 i 21 anys i nacionalitat espanyola i hondurenya que entre els dos acumulaven més de 20 antecedents policials per diversos fets. A banda d'aquesta actuació, la col·laboració entre cossos va donar com a resultat la detenció de 3 ciutadanes xineses detingudes pel Cos Nacional de Policia per expedients oberts d'estrangeria; 2 ciutadans subsaharians imputats per venda d'objectes falsificats per un delicte contra la propietat industrial; 5 ciutadans subsaharians denunciats per via administrativa per la venda ambulant d'objectes tipus ulleres i rellotges, entre d'altres i 6 ciutadanes xineses denunciades per via administrativa per oferir massatges a les platges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.