Successos

trànsit

Circulava sense punts i a 202 km/h, a Fornells

L'acusat anava per l'AP-7 en sentit nord, quan va ser aturat en un control

Els Mossos d'Esquadra van denunciar l'11 de juliol un conductor que circulava a 202 km/h pel Gironès. Van detectar-lo en un control que feien a l'altura del punt quilomètric 74,2 de l'AP-7, a Fornells de la Selva. Els agents van aturar l'home, de nacionalitat francesa, el qual conduïa un Audi negre i anava en sentit nord. A part de superar el límit màxim de velocitat establert a la via –que és de 120 km/h–, tenia el carnet de conduir revocat, ja que havia perdut tots els punts al seu país. El van denunciar, per tant, pel fet de circular amb un permís sense vigència i per excés de velocitat. També li van immobilitzar el cotxe, en espera que pagués l'import de les dues multes, i un conegut es va desplaçar fins allí per fer-se'n càrrec.

Procés obert

El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar ahir que continua obert el procés de selecció del nou cap territorial a Girona. Aquest tràmit es va iniciar el 4 de juliol, després que Narcís Clé –que era qui ocupava el càrrec– fos enxampat circulant a 160 km/h per l'AP-7.

Una patrulla el va fotografiar amb un radar mòbil. Quan va ser interceptat, tornava d'una reunió que es va fer a Barcelona, que va ser presidida pel conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i en la qual es van fixar les bases per reduir un 50% la mortalitat a les carreteres. Clé viatjava sol a l'automòbil i, en ser interrogat posteriorment, va reconèixer l'excés de velocitat, si bé va al·legar que anava en vehicle oficial i que estava de servei. La mateixa tarda, no obstant això, va presentar la renúncia al càrrec. Ho va comunicar tant a Espadaler com al director del SCT, Joan Josep Isern, que van acceptar la dimissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.