Successos

trànsit

Xoca amb un motorista a la C-31, a Torroella, i fuig

El conductor d'una motocicleta va resultar ahir ferit en col·lidir amb un turisme al terme municipal de Torroella de Montgrí. La persona que anava al volant del vehicle no es va aturar per auxiliar la víctima, sinó que just després de l'accident va fugir en direcció nord. Els fets es van registrar quan passaven uns vint minuts de les dotze del migdia a l'altura del punt quilomètric 349 de la carretera C-31. Fins a la zona es van dirigir dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els efectius van arribar al lloc de l'incident, van trobar al motorista estirat al terra, si bé de seguida van comprovar que estava conscient. Mentre alguns dels agents de la unitat de trànsit es van encarregar de gestionar la circulació, altres policies van intentar localitzar si hi havia algun testimoni de la col·lisió que s'hagués apuntay la matrícula del xofer del vehicle. Els sanitaris van traslladar el motorista a l'hospital de Palamós, on va ser atès de les lesions de caràcter lleu que va patir. A l'hora de tancar aquesta edició, no es tenia constància que els Mossos d'Esquadra haguessin detingut el conductor que es va escapar.

Col·lisió múltiple a l'AP-7

També a la xarxa viària de les comarques gironines, quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres del migdia, es va desencadenar una topada múltiple a l'autopista AP-7, al seu pas per Sant Julià de Ramis. En el xoc es van veure implicats dos cotxes i un camió. L'accident es va produir a l'altura del punt quilomètric 50,5 de la via, en direcció a l'Estat francès. A la zona van acudir diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions dels Bombers. Tot i l'aparatositat de la topada, cap dels ocupants va resultar ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.