Successos

successos

Un menor mor atropellat per un tren a Girona

Va creuar les vies per una zona no autoritzada

Els passatgers, que anaven de Figueres a Barcelona, van ser derivats a un altre comboi

Un home va ser envestit per un tren al tram Malgrat-Blanes

Un noi de 14 anys va morir ahir en ser atropellat per un tren mentre travessava les vies per una zona on no està permès el pas de vianants, a Girona. El fatídic succés va tenir lloc a dos quarts de set del matí, en un tram de la línia ferroviària situat a l'altura del pàrquing descobert de l'Hipercor. Per accedir als rails, la víctima va haver de saltar les tanques que hi ha a banda i banda en tot aquell recorregut, i va creuar sense adonar-se que s'acostava un comboi. El noi va ser envestit per un tren regional, que havia sortit de Figueres i anava en destinació a Barcelona. A conseqüència del sinistre, els passatgers van continuar el viatge en un altre comboi que es va posar en paral·lel al que anaven, i al qual van fer transbord. Fins a la zona s'hi van dirigir quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels bombers, la policia local i dues ambulàncies del SEM. Mentre va durar la gestió del sinistre, es va interrompre la circulació de la línia R-11 entre les estacions de Girona i Caldes de Malavella. Durant una hora i tres quarts, va estar tallat el carril en sentit sud, i es va anar donant pas alternatiu als trens per l'altre. Van quedar afectats quinze combois, que van tenir una mitjana de trenta minuts de retard. La situació, finalment, es va normalitzar a un quart de nou del matí.

D'altra banda, nou hores després, es va interrompre la circulació de trens entre Malgrat de Mar i Blanes per l'atropellament mortal d'un home. El succés va passar a Malgrat, a prop del punt quilomètric 4,3 de la carretera BV-6001. Els passatgers dels combois afectats van seguir el trajecte amb autobusos que es van habilitar. Tot indica que la víctima es va llevar voluntàriament la vida.

LA XIFRA

14
anys
tenia el noi que va morir atropellat per un tren a Girona. La circulació va estar tallada una hora i tres quarts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.