Successos

policial

Detingut per haver-se endut els diners de la caixa forta del castell de Montsoriu

La policia deté a Breda l'autor dels fets, un jove amb nombrosos antecedents

Investiguen si els cinc joves que l'acompanyaven en són còmplices o testimonis

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove amb nombrosos antecedents per haver-se endut els diners de la caixa de cabals del castell de Montsoriu. El jove, de 21 anys, i cinc persones més estaven d'excursió visitant l'entorn del castell diumenge al migdia i va aprofitar que el vigilant del recinte anava a dinar per cometre el furt. Quan el vigilant de seguretat va tornar al seu lloc de treball, es va adonar que havien buidat la caixa i va avisar els Mossos d'Esquadra. L'home va donar la descripció dels joves sospitosos i també va poder descriure la furgoneta en què van fugir els sospitosos.

Intercepten el vehicle

Els Mossos d'Esquadra van començar una recerca del vehicle dels sospitosos. Poca estona després, els policies van localitzar la furgoneta a Breda, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal. Quan els agents policials van interceptar el vehicle, van identificar els sis ocupants, i van escorcollar l'automòbil i també els ocupants. Al detingut li van trobar nombroses monedes que provindrien de la caixa de cabals del castell de Montsoriu.

El jove, que és d'origen marroquí i veí de Mataró, va passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i va quedar en llibertat provisional. Acumula més de cinc detencions per fets semblants.

Identificats i en llibertat

Els altres cinc joves que acompanyaven el detingut també van ser identificats i estan en espera que el jutge els prengui declaració per determinar si van ser còmplices del furt o simples testimonis.

LA DATA

01.09.13
és el dia
que van tenir lloc els fets al castell de Montsoriu, a Breda. La policia va detenir el lladre el mateix dia.

LA XIFRA

6
joves
van ser identificats pels Mossos amb relació al cas. Un va acabar detingut i els altres cinc seran citats pel jutge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.