Successos

policial

Detenen un pare i un fill per tres atracaments

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous dos homes –pare i fill, de 37 i 60 anys i nacionalitat italiana– com a presumptes autors de tres atracaments en entitats bancàries de Palau Saverdera, Vilabertran i Empuriabrava.

El primer dels atracaments, a Palau Saverdera, va tenir lloc l'1 de juliol. Dos individus van entrar a la sucursal quan no hi havia cap client a dins i, exhibint una arma de foc, van demanar al responsable de l'oficina que els entregués tots els diners. En veure que no disposava de diners en efectiu, ja que es tracta d'una oficina només de tràmits, un dels atracadors li va donar un fort cop al cap amb l'arma i, acte seguit, van fugir corrents.

Dos mesos més tard, concretament el 4 de setembre, els mateixos lladres van cometre un segon atracament, aquest cop al municipi de Vilabertran. Seguint el mateix modus operandi que en el cas anterior, dos homes van entrar a la sucursal i, exhibint una arma de foc de les mateixes característiques, van intimidar una de les treballadores perquè els donés tots els diners. Com que no es va poder obrir la caixa forta pel sistema de l'obertura retardada, un dels atracadors va agafar uns paquets de monedes que hi havia al seu abast i van marxar corrents. En total, van sostreure uns 908 euros.

D'altra banda la investigació ha permès relacionar els detinguts amb un atracament que es va produir el juliol de l'any 2010 en una entitat bancària d'Empuriabrava en què van robar 10.000 euros. En aquella ocasió els lladres també van mostrar una arma de foc i van intimidar els treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.