Successos

trànsit

Un motorista mor atropellat a l'AP-7, a Aiguaviva

La víctima, de 55 anys i de nacionalitat francesa, circulava en sentit nord

Va parar al voral, va estacionar la moto i, en baixar, va ser envestit pel conductor d'un cotxe que no el va veure

Fatídic sinistre a la xarxa viària gironina, on un motorista va morir ahir en ser envestit de manera accidental per un vehicle a l'AP-7, a Aiguaviva. El succés va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a la una de la matinada, a l'altura del punt quilomètric 66,1. La víctima, de 55 anys i de nacionalitat francesa, circulava en sentit nord. Durant el trajecte, l'home es va aturar, va aparcar al voral de l'autopista i va baixar de la moto. Va ser aleshores quan el conductor d'un automòbil que també anava en direcció a l'Estat francès no el va veure i el va atropellar. Fins a la zona es van dirigir cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a l'home, que va morir com a conseqüència de les greus ferides que va patir. Mentre es duien a terme les tasques de gestió de l'accident, els agents de la unitat de trànsit dels Mossos van tallar el carril esquerre, en sentit nord, durant gairebé dues hores.

28 víctimes mortals

Des de principi d'aquest any, 28 persones han perdut la vida en accidents en carreteres de la demarcació. Aquest mes de setembre està sent especialment negre en matèria de trànsit, ja que només en les dues darreres setmanes s'han registrat quatre víctimes en tres sinistres diferents. El passat dia 3, un veí de l'Hospitalet de Llobregat, de 41 anys, va perdre la vida en sortir de la via amb la motocicleta amb què circulava a Isòvol, a la Cerdanya. El sinistre va succeir a l'alçada del quilòmetre 192,6 de l'N-260, en sentit Bellver. I, quatre dies després, hi va haver un xoc fatal entre dos turismes a la GI-555, a Sils. En la col·lisió va morir la conductora d'un Clio, una veïna de Massanes de 22 anys, i el seu acompanyant, de 21 anys i resident a Badalona.

LA XIFRA

5
dotacions
dels Bombers i dues ambulàncies van treballar ahir en les tasques de gestió de l'accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.