Successos

Es convoca una jornada de suport amb el vaguistes de fam d'Alfafar

La concentració s'hi desenvoluparà paral·lelament a la celebració d'una sessió plenària municipal convocada per l'alcalde

Des de fa catorze dies que dos vaguistes de fam mantenen aquesta actitud davant l'Ajuntament d'Alfafar, en favor del manteniment d'un conveni de col·laboració entre la municipalitat d'aquesta localitat de l'horta i la Cooperativa Social del Parke.

Davant la convocatòria d'una sessió plenària a la municipalitat de la vila, s'ha convocat una concentració per al 26 de setembre a les 19 hores a fi d'exigir als regidors d'Alfafar que mantinguen una actitud bel·ligerant fins que hi haja solució perquè els vaguistes no hagen d'estar a la intempèrie i que comence la negociació del decret de col·laboració amb el Col·lectiu.

Així doncs, l'organització convocant fa una crida a tota la ciutadania perquè mostre la seua solidaritat amb els acampats a la plaça de l'Ajuntament i en favor d'un pla d'ocupació comunitària i social, així com l'establiment d'un fòrum de participació ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.