Successos

trànsit

Un conductor begut causa dos ferits a Fornells

Els mossos l'han detingut, un ucraïnès que és veí de Lloret de Mar

Els Mossos han atrapat un home ucraïnès de 28 anys, veí de Lloret de Mar, que conduïa begut i va causar un accident de trànsit a l'N-II amb dos ferits greus, a Fornells de la Selva.

Els fets es remunten al 21 de setembre passat. Aquell dia es va produir un accident de trànsit entre dos vehicles a l'altura del punt quilomètric 710 de l'N-II, dins del terme municipal de Fornells de la Selva. Com a conseqüència de la topada, les dues persones implicades en l'accident van resultar ferides greument mentre que l'altre conductor va resultar il·lès. En fer-li les proves d'alcoholèmia, el conductor –de 28 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de Lloret de Mar– va donar un resultat positiu de 0,85 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, cosa que triplica el límit màxim permès. Per tot això, els agents van detenir el conductor per un delicte contra la seguretat viària, va passar a disposició judicial l'endemà i va quedar en llibertat.

El 4 de setembre, al voltant de les dotze de la nit, els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que s'havia produït un altre accident de cotxe per sortida de la via a la carretera C-65, dins del terme municipal de Cassà de la Selva, al punt quilomètric número 17. Els agents es van traslladar fins al lloc dels fets i un cop allà, fer la prova de l'alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,85 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Per aquest motiu, els agents li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. A més, el conductor es va acreditar amb un permís de conduir italià. Els agents van poder comprovar que el carnet era fals i que el conductor, que és brasiler, no se l'havia tret mai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.