Successos

trànsit

Cauen per un barranc de seixanta metres amb el cotxe, a Breda

Un veí de Sant Cugat del Vallès de 80 anys que anava al volant d'un Nissan Terrano amb matrícula de Barcelona va resultar ferit de caràcter greu ahir en precipitar-se accidentalment amb el vehicle per un barranc d'uns seixanta metres, a Breda. En l'automòbil també hi viatjava la seva esposa, que va patir lesions lleus. L'incident va tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda a la carretera que condueix a la urbanització Castell de Montsoriu. Es tracta d'una via bastant estreta, i quan el conductor es va trobar amb un altre turisme que circulava en sentit contrari es va espantar, va fer un cop de volant i va anar a parar daltabaix del marge. En rebre l'avís, es van dirigir fins a la zona cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM), un helicòpter i cinc dotacions dels bombers, inclòs el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), ja que l'indret on va caure el turisme és de difícil accés. Una vegada rescatats, el conductor va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron. La seva esposa, de 76 anys, va ser atesa en un primer moment in situ pels sanitaris i, després, va ser evacuada en ambulància al mateix hospital.

Precipitats dins una riera

També ahir, el conductor d'un vehicle va sortir de la via i va anar a parar en una riera, a Ribes de Freser. L'accident es va originar a dos quarts d'una del migdia al punt quilomètric 125 de la carretera N-260, a l'altura del restaurant La Corba. Fins a la zona s'hi va adreçar una dotació dels bombers. Els efectius, però, no van haver d'intervenir-hi, ja que els dos ocupants de l'automòbil van resultar il·lesos. No havien quedat atrapats i van poder sortir a fora pel seu propi peu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.