Successos

Es perpetren robatoris en dies successius a Banyeres

Els fets indiquen que pot tractar-se dels mateixos delinqüents

La brigada de la Policia Judicial, pertanyent al cos de la Guàrdia Civil, investiga el robatori comés a Banyeres de Mariola el dilluns, així com un intent d'aquest mateix delicte en la vesprada de dimarts en un període de tant sols 24 hores, fets que han causat la lògica preocupació entre els habitants de la localitat.

El robatori es produïa cap a les 18 hores del dilluns en ple centre urbà quan tres individus van atracar al rector de la Parròquia de Santa María en la mateixa Casa Abadia. Els assaltants, que anaven armats, van arribar a encanonar al sacerdot per obtenir els diners de la parròquia, segons va declarar el religiós als agents de la Policia Local en la seua denúncia.

Segons ha transcendit, els lladres van entrar a la Casa Abadia a la recerca de diners, aplegant el religiós a encarar-se amb un d'ells. El lladre va arribar a apuntar-li amb pistola perquè li donara els diners disponibles en l'habitatge i a la caixa forta, segons va explicar als agents. Aconseguit el botí, els lladres es van donar a la fugida i, segons han apuntat diversos testimonis als investigadors, van desaparèixer corrent fins que se'ls va perdre la pista.

Intent de robatori

Per altra banda, l'intent de robatori tenia lloc en la vesprada de dimarts en l'Avinguda Pla Roig quan tres individus, presumiblement els mateixos tres del dia anterior, assaltaven a un vianant demanant-li diners i, en no dur-ne, rebia la culatada d'una pistola al cap. Segons ha transcendit, els delinqüents van emprendre la fugida en un cotxe Seat de color blanc, perdent-se ja pels carrers de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia