Successos

judicial

La mare del noi assassinat a Blanes exerceix l'acusació

Maria Cristina Moraes ha vingut del Brasil i demana ajut econòmic per poder repatriar el cos del seu fill

Maria Cristina Moraes, la mare d'Odycleidson Kekeo Moraes do Nascimiento, el noi de 22 anys assassinat el 5 de desembre a Blanes, ha comparegut al jutjat d'instrucció número 4 de la població per exercir l'acusació particular en la causa que el jutjat segueix contra Eulogio Eloy Sol Lumalang, el filipí de 44 anys que ha admès el crim. El detingut va matar a punyalades el jove a casa de mossèn Jaume Reixach, rector de Riells del Montseny. La mare de la víctima ha demanat que se li assigni un advocat d'ofici perquè la representi. Maria Cristina, que la setmana passada va arribar a Blanes, té intenció de repatriar el cos de Kekeo al Brasil i per aconseguir-ho ha obert un compte corrent i a través del seu compte de Facebook també fa una crida perquè la gent contribueixi per aconseguir el capital que fa falta: 8.000 euros aproximadament.

El cos de Kekeo, que va rebre moltes punyalades, dues de les quals mortals, continua al dipòsit de cadàvers de la seu a Girona de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya. De moment, la mare no hi ha anat per fer la identificació ni per reclamar-lo formalment, i caldrà el permís del jutjat per poder fer el trasllat del cos.

El jutjat de Blanes encara no ha autoritzat cap de les proves que ha reclamat Horacio Airaudo, l'advocat defensor de Lumalang. El lletrat ha sol·licitat que s'avaluï l'estat mental de l'homicida confés, així com el seu grau d'afectació a causa de les drogues.

LA DATA

05.12.13
Va ser assassinat
el jove brasiler fillol de mossèn Reixach a casa del rector, al passeig Pau Casals de Blanes.

Tenia audiència amb el bisbe i no es presenta

A través d'uns compatriotes brasilers, Maria Cristina Moraes va demanar audiència amb el bisbe de Girona, Francesc Pardo, i el Bisbat la hi va concedir. Però, finalment, la dona no es va presentar a l'entrevista amb Pardo, que, arran de l'afer del crim a casa del rector, només ha emès un breu comunicat en què exposa que ha obert un expedient informatiu en relació amb els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.