Successos

seguretat

Robatoris de porcs a Vilademuls

Els lladres han entrat a la granja Ribas tres cops aquesta setmana i cada cop han matat i s'han endut tres o quatre porcs

A la granja can Ribas de Terradellas, a Vilademuls, hi ha hagut tres robatoris de porcs aquesta setmana. Els lladres agafen tres o quatre porcs (que ara fan uns seixanta quilos) en cada robatori, els maten a la sortida de la granja i se'ls emporten amb algun vehicle i fugen per l'N-II, que és a cent metres de la nau on s'engreixen els porcs. En Josep Pujol, l'amo de la granja, sospita que els lladres, sabedors de les lleis, procuren endur-se cada cop els animals justos per no superar els 400 euros que fixen els límits entre la falta i el delicte en els casos de furts. L'amo de la granja, que ha perdut vint porcs en cinc setmanes, ha decidit que posarà alarmes, llums i sensors al voltant de la nau per intentar dissuadir els lladres, i calcula que entre el que li descomptaran per la pèrdua dels porcs (que no són seus, ja que només els engreixa) i els dispositius d'alarma que haurà de posar, haurà perdut uns 6.000 euros. Pujol té l'habitatge a pocs metres de la granja, però des d'allà a la nit no perceben l'arribada dels lladres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia