Successos

successos

Un lladre fereix a cops de pal el propietari d'una casa de Riells

La víctima va ser evacuada a l'hospital, on va ser intervinguda quirúrgicament

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir ahir a la matinada un veí de Riells i Viabrea, de 33 anys i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i per un robatori amb violència en una casa habitada. Pels volts de la mitjanit, un matrimoni que dormia al seu domicili, situat a la urbanització de Ca n'Hosta de Riells, es va despertar en escoltar uns sorolls. Van sentir fressa després que l'acusat aconseguís entrar a l'habitatge, on va forçar la porta principal. El propietari es va encarar amb el lladre, però no va poder evitar que aquest el colpegés diverses vegades amb un pal. Instants més tard, el delinqüent va marxar sense sostreure res; i la dona va trucar ràpidament al telèfon d'emergències 112 per alertar del succés.

Els Mossos van dur a terme una recerca per la zona i, al cap d'una hora, van arrestar l'assaltant. El van trobar amagat, a escassos metres de l'entrada de la urbanització. En veure la presència policial, va llançar un ganivet, que els agents van poder recuperar. La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a un hospital, on va ser intervinguda quirúrgicament. El detingut, que té antecedents per fets similars, passarà a disposició judicial demà a Santa Coloma de Farners.

D'altra banda, els Mossos continuen treballant per intentar localitzar cinc homes que la nit del 28 de desembre van abordar violentament un veí d'Empuriabrava. La víctima viu en un habitatge situat al sector Puigmal de la urbanització La Marina. El denunciant va explicar als agents que, mentre es dirigia a casa, els lladres se li van abraonar. El van obligar a entrar a l'immoble, on el van lligar de mans i peus. Després, el van estar amenaçant i, fins i tot, li van colpejar el cap amb la culata d'una pistola i el van punxar amb un ganivet a la cama.

Els assaltants es van emportar finalment diners, rellotges i alguns objectes de valor. Després, van fugir tots cinc en un únic vehicle, segons va declarar el propietari als efectius. La víctima va donar la veu d'alerta a la una de la matinada, quan es va poder deslligar. El cas el porta directament l'àrea d'investigació criminal (AIC) dels Mossos. La policia manté obertes totes les línies d'investigació i no descarta que l'agressió i el robatori fossin per una venjança.

LA XIFRA

33
anys
té el veí de Riells que va ser arrestat per haver agredit el propietari d'un habitatge de la urbanització Ca n'Hosta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia