Successos

seguretat

El detingut per l'assalt a Riells al·lega que caçava conills quan el van atrapar

El jutjat de Santa Coloma l'envia a la presó sense fiança

La víctima, amb ferides tan greus que li van haver d'extirpar la melsa, continua a l'hospital

El jutjat de Santa Coloma de Farners va decretar ahir presó provisional sense fiança per a Hicham Sorroukh, de 33 anys, el veí de Riells i Viabrea que va ser detingut la matinada del dia 3 per l'assalt a un domicili de la urbanització Can Hosta de la població que va acabar amb l'home de la casa, Fernando Martínez García, amb ferides tan greus que li han hagut d'extirpar la melsa i encara està hospitalitzat. En la seva declaració davant del jutge, Sorroukh es va declarar innocent i va assegurar que quan els Mossos el van detenir, poca estona després de l'assalt a l'entrada de la urbanització, venia de posar trampes per caçar conills per després vendre'ls al mercat i va mantenir que la sang que tenia era perquè s'havia fet esgarrinxades ell mateix amb els esbarzers mentre posava les trampes. I també va donar una explicació pel fet de portar una indumentària idèntica a la que duia l'assaltant que va colpejar Fernández amb un pal del tipus bat de beisbol. Havia trobat la roba en un contenidor i se l'havia posat. I el ganivet i el llum frontal que portava l'assaltant i ell també eren estris per a la feina de la cacera. El jutge no se'l va creure i va atendre la petició del fiscal i va decretar-ne l'ingrés a la presó per un delicte de lesions greus amb pèrdua d'un òrgan no vital i un altre de robatori amb violència amb concurs amb un delicte de violació de domicili. El lletrat de la defensa, Horacio Airaudo, va demanar que se li imposés una fiança i se'l deixés lliure al·legant que té arrelament perquè té tota la família aquí i fa feines d'electricista pel seu compte.

LA DATA

03.01.14
Un home
va assaltar una casa de matinada i va malferir l'inquilí i el sospitós va ser detingut poca estona després.

LES XIFRES

4
dies
fa que la víctima està hospitalitzada al Santa Caterina, on el van haver d'operar per extirpar-li la melsa.
0
euros
es van endur l'assaltant de Riells i Viabrea, que tampoc va agafar cap objecte de botí.

La dona l'identifica en la roda

Hicham Sorroukh va ser reconegut sense cap dubte durant una roda de reconeixement per la dona de Fernando Martínez, que també era a la casa quan l'assaltant –vestit amb roba fosca, armat amb un ganivet i un pal i amb un llum al front– va esbotzar la porta i va irrompre al domicili. El matrimoni i dos dels fills dormien quan l'assaltant va entrar. Fernando Martínez es va encarar a l'intrús i va rebre una brutal pallissa. Després de l'agressió, l'assaltant va fugir a peu sense emportar-se cap botí de la casa. Un altre fill del matrimoni que era fora de casa va veure el sospitós durant la fugida per la urbanització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia