Successos

trànsit

Atropellament davant de la rectoria de Ripoll

Una dona de 47 anys va resultar ferida dijous en ser atropellada de manera accidental per un vehicle davant de la rectoria de Ripoll. Els fets van tenir lloc a un quart de set de la tarda. L'automòbil circulava pel carrer del doctor Raguer, en direcció al centre del municipi. El conductor no va veure que la dona travessava pel pas de vianants i va impactar contra ella. Com a conseqüència, es va fer diverses contusions. En les tasques de gestió de l'accident hi va treballar la policia local i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar-la a l'hospital de Campdevànol. Les primeres hipòtesis indiquen que l'accident es va originar per una distracció del conductor, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

D'altra banda, en matèria de trànsit, la policia municipal de Girona començarà dilluns una campanya de controls aleatoris per conscienciar els conductors de la necessitat d'adquirir bons hàbits de circulació i fer ús dels dispositius de seguretat passiva, com ara el cinturó, el casc i sistemes de retenció infantil. La campanya, coordinada pel Servei Català de Trànsit, s'allargarà fins al dia 9 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia