Successos

maresme

Beure alcohol i orinar a la via pública, principals multes per incivisme a Malgrat

La policia local de Malgrat va intensificar durant el 2013 el compliment de la normativa de civisme al municipi. En total va interposar 403 denúncies per incompliment de l'ordenança. Amb diferència les sancions més habituals van ser per beure alcohol a la via pública (151) i per orinar en l'espai públic (62). A la policia local s'ha creat una unitat específica per lluitar contra l'incivisme i durant l'any passat es va intensificar la vigilància en aquells espais de la població més susceptibles que l'ordenança es pogués infringir, com ara la zona d'oci. Segons fonts municipals, l'activitat de la policia de control administratiu i de civisme és semblant a la de l'any anterior. Va dur a terme 1.038 serveis, mentre que al 2012 van ser 1.074.

D'altra banda, l'any passat els agents de Malgrat de Mar van interposar 190 sancions per consum i tinença de drogues, 129 per infringir la normativa d'animals i 114 per obres i ocupacions de via pública i 103per vehicles abandonats al carrer, entre altres. Finalment, també es van realitzar 1.269 serveis assistencials, entre els quals 46 van ser amb menors d'edat i 394 d'ajuda i auxili a persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia