Successos

SUCCESSOS

Mor un excursionista en caure per un barranc

Un excursionista va morir ahir en precipitar-se accidentalment per un barranc d'uns cinquanta metres d'altura situat a la zona de la Vall d'en Bas, a prop del coll de Bracons. L'home tenia 68 anys i era veí de Vic. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del fatídic sinistre quan passaven pocs minuts d'un quart de deu del matí. Va donar la veu d'alerta un company de la víctima mortal, amb qui estava fent la caminada. Es van desplaçar fins al lloc quatre dotacions terrestres dels bombers, amb especialistes del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM). Una part dels efectius dels bombers també hi van acudir amb un helicòpter que disposa d'una grua per efectuar rescats. Es va mobilitzar, a més, un segon mitjà aeri amb sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, amb membres de la seva unitat de muntanya. L'amic de la víctima va informar els efectius de l'indret on eren i, un cop van arribar, els va indicar el punt on havia caigut el seu company.

Els bombers van comprovar que es tractava d'un paratge bastant escarpat. Van baixar fins al lloc on havia anat a parar el ferit, el van estabilitzar, el van col·locar al damunt d'una llitera i el van portar fins a un terreny més estable. Els sanitaris del SEM i els integrants del GEM van intentar reanimar-lo. Aquestes maniobres, però, no van tenir èxit. L'home va acabar morint per les greus lesions que s'havia fet en la caiguda i, com a conseqüència, els Mossos d'Esquadra es van encarregar dels tràmits judicials pertinents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia