Successos

Trànsit

S'adorm i s'encasta amb el cotxe a la Repsol, a la Pera

A causa de l'accident, va quedar arrencada l'estructura d'uns assortidors

La conductora va resultar il·lesa

La dona, veïna de Sarrià de Ter, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia

Una veïna de Sarrià de Ter que anava al volant d'un Audi 100 va protagonitzar ahir una sortida de via a l'altura de la gasolinera Repsol que hi ha situada a la carretera C-66, al terme de la Pera. Les primeres hipòtesis indiquen que la dona es va adormir i va acabar xocant amb el vehicle contra un dels aparells d'assortidors de la benzinera, que va quedar molt malmès. L'accident es va desencadenar a un quart de sis de la matinada. Tot i l'aparatositat de la col·lisió, la conductora, de 38 anys i de nacionalitat romanesa, va resultar il·lesa i va poder donar ella mateixa la veu d'alerta al 112. L'operador del telèfon d'emergències que va atendre la trucada va informar al seu torn dels fets els Mossos d'Esquadra. A la zona hi van acudir dues patrulles: una de la comissaria de la Bisbal d'Empordà i una altra de l'àrea regional de trànsit de Girona. Com a conseqüència de la topada, va quedar arrencada l'estructura dels assortidors, en la qual hi ha quatre mànegues per banda –la meitat dispensen benzina i les altres, gasoil–. Malgrat que no es va originar cap fuita important, van quedar restes de combustible a terra, on també eren ben visibles els senyals de frenada del cotxe. A banda de prendre declaració a la conductora sobre les circumstàncies en què es va produir l'incident, els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia, en la qual va marcar un resultat negatiu de 0,0 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

A tres quarts de sis de la matinada, els Mossos van avisar del succés el propietari de la gasolinera, que hi viu just al darrere. L'amo va explicar que quan va arribar a l'establiment, ja no hi va trobar ni la conductora ni l'automòbil, que va ser retirat per una grua que també es va encarregar de requerir la dona abans que hi acudís la policia. El responsable del negoci va subratllar que, per fortuna, les conseqüències de l'accident no van ser més greus, ja que “hi havia el perill que s'hagués ocasionat un incendi”.

Una dotació dels bombers va senyalitzar l'àrea afectada i va netejar la calçada. Un cop enllestida aquesta tasca, els Mossos van deixar acordonat el grup d'assortidors, que va quedar inservible. El propietari de la benzinera va comunicar el succés al responsable dels dispensadors de combustible, que és previst que dugui a terme avui la revisió de l'estructura, que probablement s'haurà de canviar. Els Mossos, alhora, els facilitaran les dades de la conductora per tal que puguin contactar amb l'asseguradora del seu cotxe i conèixer quina part cobreixen de les despeses derivades del sinistre. La policia, paral·lelament, manté oberta una investigació per intentar identificar uns lladres que van assaltar aquesta gasolinera el 30 de gener. Com ha ocorregut en una llarga llista d'altres benzineres de la demarcació, uns desconeguts hi van irrompre de matinada i es van endur la màquina de tabac, la van carregar en un vehicle i la van dur en una zona més apartada per buidar-la.

LA XIFRA

38
anys
té la conductora que va col·lidir amb els assortidors. Quan va tenir l'accident anava sola al vehicle.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia